SOLVED: Blank Custom Font Page when language set to Japanese

Browser: Chrome & Safari
OS: macOS
URL: Undisclosed (Back end of Wordpress)
Video: Short screen recording that illustrates this issue (free tool: jam.dev)

[Please describe this bug in as much detail as possible so we can replicate & debug this bug]

When I turn the language setting of Wordpress to “Japanese” the Custom Font page of Bricks goes BLANK. When I turn it back to English everything reappears.

(Language English)

(Language Japanese)

I have to websites with the same issue, using the following version of bricks.
bricks V1.9.2
bricks V1.9.3

I’m getting around this issue by switching language to English, but it would be nice if this could be fixed.
Thank you.

Hi Kaoru,
Thanks so much for your report!

Unfortunately, I cannot reproduce the issue using the current version (1.9.3). Would you be so kind as to update to the current version?

Best regards,
timmse

Hi timmse.
Thanks for your reply.

I am using version 1.9.3.
and it is behaving as I mentioned.

It is a wonder that its working on your side.
Could it be the PHP version the server is using?

Kaoru

It works with 7.4.xx, but I have just tested it again locally with 8.0.22 and can now reproduce the problem.

We’ll take a look at it :v:

Thank you for your further investigation.
Good to know it wasn’t just me.

Just for your information my PHP version is 8.1.22

I hope this gets resolved.
Kaoru

Hi,

We’ve fixed this issue in Bricks 1.9.4, now available as a one-click update in your WordPress Dashboard.
Changelog: Bricks 1.9.4 Changelog – Bricks

Please let us know if you are still experiencing issues.

Best regards,
timmse

1 Like

I just updated and the issue was fixed.
Thank you for the fast response.

Best regards.
Kaoru