WAIT: Desktop Menu not hiding

Browser: Brave (Chromium 110)
OS: macOS
URL: https://floralwhite-crab-143924.hostingersite.com/ (Set screen size to anything under 600px)
Video: Broken Mobile Navigation.mov - Google Drive

When setting the mobile menu to hide at the breakpoint entitled “Tablet landscape” >=801px, it will hide at that point and display properly in the bricks editor with any view under that as it should.

However, when actually logging in to the website and looking at the navigation bar in a viewport of anything less than 600px, the mobile menu hides again. For some reason the only window at which the mobile menu is visible is between 601px to 800px. I cannot tell if this is from the bricks library styling that is acting on the nav bar or bricks builder styling. Any assistance would be greatly appreciated.

Hi twise,
Thanks so much for your report!

Did you export the template from another installation and import it into this installation? If so, this is the same bug as reported here:

You can try duplicating/copying and pasting the whole .milan-header section and deleting the original section. This might fix the issue.

Best regards,
timmse

Thanks for the fast reply timmse!

No, I didn’t export the template from another installation. I got it from a template library called bricks library. I have tried importing it twice and completely rebuilding the styling of my header layout from that template, but it doesn’t resolve the problem.

Thanks,
twise

Ok, that’s more or less like an import. As I said:

If that doesn’t work either, please send temporary login credentials and a link to this thread to help@bricksbuilder.io using the email address you used during the purchase.